Välkommen
Vid en av Stockholms mest trafikerade och bullriga rondeller ligger Kyrkan vid Brommaplan (Drottningholmsvägen 400). För oss är det en bild av hur livet i vårt samhälle ofta är. Stressigt, bullrigt och alltid på väg någonstans. Så ser livet ut för många. Men för andra kan det vara precis tvärtom. Tyst, tomt och ensamt. Vi vill att vår kyrka ska vara en oas och mötesplats för människor som bär på en längtan efter att dela livet, gemenskap och andliga erfarenheter. I Kyrkan vid Brommaplan är det möjligt att mötas under mycket olika former. På de här sidorna beskriver vi våra olika gudstjänster, kurser och andra mötesformer. Vi samlas kring livsviktiga frågor, samtalar i stora och små grupper, lyssnar till sång och musik, sjunger och söker stillhet tillsammans. Du är välkommen både om du tror på Gud eller tvivlar. En del kommer till kyrkan bara av nyfikenhet. Du behöver inte ha någon färdig gudsbild, religiös kunskap eller speciellt religiöst språk. Här kan du bland annat läsa om hur några personer upplevt våra kurser och arrangemang. Skulle du regelbundet vilja ha information från oss så kan du anmäla dig till vårt . Då får du information via e-post om våra arrangemang.

På gång:

(För komplett kalendarium klicka på "Kalendern" till vänster)

Fredag 13 oktober
Hemmakväll i kyrkan från 17.00 -21.30. Middag 18.00, kom när du vill och stanna så länge du vill. Kostnad för maten 50 kr. Karin Andersson och Gudrun Jerresand. Ingen föranmälan.

Söndag 15 oktober
11.00 Gudstjänst. Hampus Flyman, Klas Eriksson, Lennart Wårdh. Utblick. Insamling till internationella missionen. Söndagsklubb och Teens. Kyrkkaffe.

17.00 Sinnesrogudstjänst. Han ger mig ny kraft. Kaffe från 16.15. Sinnesrosamtal efter gudstjänsten.

Söndag 22 oktober
11.00 Gudstjänst. Klas Eriksson, Helene Bergman, Lillemor Zielinski. Söndagsklubb. Kyrkkaffe. Intro Bromma.

Söndag 29 oktober
11.00 Gudstjänst. Klas Eriksson, Ann Westblom, Andreas Willgert. Söndagsklubb och Teens. Kyrkkaffe.


Konsten att Leva, programtidning för Kyrkan vid Brommaplan hösten 2017
Höstens programtidning! Klicka här.


Bibelläsning hösten 2017
Bilbelläsning hösten 2017. Häfte.

Bilbelläsning hösten 2017. Schema.