Välkommen
Vid en av Stockholms mest trafikerade och bullriga rondeller ligger Kyrkan vid Brommaplan (Drottningholmsvägen 400). För oss är det en bild av hur livet i vårt samhälle ofta är. Stressigt, bullrigt och alltid på väg någonstans. Så ser livet ut för många. Men för andra kan det vara precis tvärtom. Tyst, tomt och ensamt. Vi vill att vår kyrka ska vara en oas och mötesplats för människor som bär på en längtan efter att dela livet, gemenskap och andliga erfarenheter. I Kyrkan vid Brommaplan är det möjligt att mötas under mycket olika former. På de här sidorna beskriver vi våra olika gudstjänster, kurser och andra mötesformer. Vi samlas kring livsviktiga frågor, samtalar i stora och små grupper, lyssnar till sång och musik, sjunger och söker stillhet tillsammans. Du är välkommen både om du tror på Gud eller tvivlar. En del kommer till kyrkan bara av nyfikenhet. Du behöver inte ha någon färdig gudsbild, religiös kunskap eller speciellt religiöst språk. Här kan du bland annat läsa om hur några personer upplevt våra kurser och arrangemang. Skulle du regelbundet vilja ha information från oss så kan du anmäla dig till vårt . Då får du information via e-post om våra arrangemang.

På gång:

(För komplett kalendarium klicka på "Kalendern" till vänster)

Fredag 17 november
Hemmakväll i kyrkan kl. 17.00-21.30. Middag 18.00, kom när du vill och stanna så länge du vill. Kostnad för maten 50 kr. Karin Andersson och Gudrun Jerresand. Ingen föranmälan.

Söndag 19 november
11.00 Gudstjänst med alla åldrar. Elin Harrysson och gudstjänstgruppen. Lennart Wårdh. Kyrkkaffe.

17.00 Sinnesrogudstjänst.
Han leder mig på rätta vägar. Kaffe från 16.15. Sinnesrosamtal efter gudstjänsten.

Torsdag 23 november
Tillsammans är det nya själv. Konsten att leva-föredrag med Cajsa Tengblad, hälsopedagog och författare från Husqvarna. Entré 50 kr. Ingen föranmälan.

Söndag 26 november
11.00 Gudstjänst i Kyrkornas globala vecka. Annika Damirjian, Anne Rehn, Ulrika Sundbom. Utblick. Insamling till internationella missionen. Söndagsklubb. Kyrkkaffe.

December
Lördag 2 december
Endags-retreat i adventstid. Klas Eriksson. 9.30–15.00. Kostnad 100 kr (lunch och fika ingår i priset). Anmälan till kyrkans expedition.

Söndag 3 december
11.00 Gudstjänst med första adventskör. Klas Eriksson, Annika Damirjian, Lillemor Zielinski. Söndagsklubb. Kyrkkaffe.

Konsten att Leva föredrag. Cajsa Tengblad - Tillsammans är det nya själv 2017-11-23


Konsten att Leva, programtidning för Kyrkan vid Brommaplan hösten 2017
Höstens programtidning! Klicka här.


Bibelläsning hösten 2017
Bilbelläsning hösten 2017. Häfte.

Bilbelläsning hösten 2017. Schema.